Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про електронні сервіси ДПС та одноразове добровільне декларування під час форуму

, опубліковано 23 вересня 2021 о 15:39

Вчора, 22 вересня 2021 року, фахівці столичної податкової служби взяли участь у форумі, який відбувся в Дніпровській районній в місті Києві державній адміністрації.

Тема заходу «Підприємницька діяльність в умовах невизначеності (карантинних обмежень)».

Захід відбувся за участю представників громадських формувань та бізнес- спільноти Києва.

Про особливості сервісів ДПС України для платників податків в умовах карантину 2021 року розповіла начальник ДПІ у Дніпровському районі Олена Лебедко. Спікер повідомила присутнім про можливості сервісу «Електронний кабінет», переваги подання звітності в електронному вигляді, а також новації в порядку функціонування Електронного кабінету.

Окрім того, Олена Лебедко зауважила, що представники бізнесу за допомогою Електронного кабінету можуть отримати 126 адміністративних послуг, що є особливо актуально під час карантинних обмежень.

Вікторія Ліщук – фахівець управління податкового адміністрування фізичних осіб розповіла присутнім про основні аспекти Закону України №1539-IX щодо одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів.

Фахівець податкової поінформувала учасників форуму про те, хто має право скористатися одноразовим (спеціальним) добровільним декларуванням та в який спосіб і терміни необхідно подати декларацію. Також детально роз’яснила, які об’єкти підлягають одноразовому (спеціальному) добровільному декларуванню та акцентувала увагу слухачів на ставках збору.

Учасники заходу мали змогу почути актуальну податкову інформацію, обговорити нововведення та поставити запитання спікерам.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС :

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine