Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Столичні податківці провели зустріч з платниками податків щодо одноразового добровільного декларування

, опубліковано 08 жовтня 2021 о 14:40

Сьогодні у Головному управлінні ДПС у м. Києві було проведено тематичну онлайн зустріч зі столичними платниками податків. Темою заходу стало обговорення актуальних питань щодо одноразового добровільного декларування.

«Громадяни України, які мають активи, що не були оподатковані належним чином, можуть добровільно пройти одноразове (спеціальне) декларування, сплатити одноразовий збір та легалізувати свої активи. Податкова амністія розповсюджується, зокрема, на такі активи у вигляді грошових коштів, валютних цінностей, цінних паперів рухомого та нерухомого майна в Україні та закордоном», – розповів заступник начальника столичної податкової Вадим Дідок, відкриваючи захід.  

Вадим Станіславович також підкреслив, що декларація подається до Державної податкової служби України безпосередньо платниками через Електронний кабінет.

Під час зустрічі роз’яснювалися основні норми та положення Закону України від 15 червня 2021 року № 1539-ІХ, порядок заповнення та строки подання одноразової (спеціальної) добровільної декларації     , а також правила подання уточнюючої та нової звітної декларації.

На завершення заходу фахівці податкової м. Києва надали вичерпні відповіді на всі запитання щодо заявленої теми.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС :

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine