Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Отримувати адміністративні послуги зручніше в режимі онлайн

, опубліковано 08 жовтня 2021 о 13:47

Сьогодні в столичній податковій відбулось чергове онлайн засідання «круглого столу» з платниками податків столиці. Під час заходу обговорювалися можливості електронних сервісів для дистанційного спілкування з органами ДПС.

«Найбільш популярним сервісом ДПС залишається Електронний кабінет. Приватна частина Електронного кабінету надає можливість доступу до понад 80 електронних сервісів. Це сприяє скороченню часу на оформлення та подання звітності до органів податкової служби, підвищує оперативність надання та якість звітності», – зауважив  заступник начальника Головного управління ДПС у м. Києві Вадим Дідок, відкриваючи захід.

Крім того, під час зустрічі фахівці податкової м. Києва звернули увагу онлайн слухачів, що на субсайті Головного управління ДПС у м. Києві офіційного вебпорталу ДПС можна ознайомитися з повним переліком адміністративних послуг, що надаються столичною податковою, інформаційними картками адміністративних послуг та зразками документів, необхідних для їх отримання, для цього необхідно перейти у розділ «Адміністративні послуги» (https://kyiv.tax.gov.ua/diialnist/mistsya-nadannya-administrativnih-poslu/).

Наприкінці заходу податківці надали відповіді на запитання платників.

Подібні заходи будуть проводитись і надалі.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС :

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine