Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про порядок подання одноразової (спеціальної) добровільної декларації під час онлайн засідання «круглого столу»

, опубліковано 28 жовтня 2021 о 13:16

Днями в столичній податковій відбулося тематичне онлайн засідання «круглого столу» для представників бізнесових кіл столиці. Тема заходу: «Порядок подання одноразової (спеціальної) добровільної декларації».

Участь у заході взяли заступник начальника Головного управління ДПС у м. Києві Вадим Дідок та фахівці профільного підрозділу столичної податкової.

Відкриваючи захід Вадим Дідок підкреслив: «Форма одноразової (спеціальної) добровільної декларації та Порядок її подання затверджені наказом Мінфіну від 02 серпня 2021 року №439. Одноразова (спеціальна) добровільна декларація подається в електронному вигляді через приватну частину Електронного кабінету».  

Столичні податківці розповіли, що для подання Декларації до Державної податкової служби України у головному меню приватної частини Електронного кабінету необхідно обрати режим «ЕК для громадян», перейти у розділ «Одноразова (спеціальна) добровільна декларація» та натиснути «+Створити» для подальшого її заповнення.

Ознайомитися з формою декларації, зразком її заповнення та покроковою інструкцією щодо її подання можна на субсайті Головного управління ДПС у м. Києві офіційного вебпорталу ДПС у банеру «Одноразове добровільне декларування», розділ «Декларація», зазначили податківці під час заходу.

На завершення онлайн засідання «круглого столу» слухачі мали можливість поставити запитання фахівцям столичної податкової щодо заявленої теми.

Подібні заходи будуть проводитись і надалі.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС:

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine