Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про нюанси заповнення одноразової добровільної декларації під час засідання «круглого столу»

, опубліковано 17 листопада 2021 о 13:11

Днями фахівцями столичної податкової служби було проведено онлайн-засідання «круглого столу» під час якого обговорювались питання щодо порядку заповнення одноразової добровільної декларації.

Заступник начальника Головного управління ДПС у м. Києві Вадим Дідок розпочинаючи захід зауважив, що у одноразовій декларації не зазначається інформація про джерела одержання (набуття) декларантом об’єктів декларування. Крім цього, акцентував увагу на тому, що декларація подається декларантом самостійно через  Електронний кабінет в якому також будуть відображені реквізити для сплати одноразового збору.

У ході заходу фахівці столичної податкової розповіли, що у декларації відображаються: відомості про декларанта, інформація про об’єкти декларування, самостійно визначена декларантом у національній валюті база для нарахування одноразового збору, ставка та сума такого збору.

Для зручності платників, фахівці податкової на конкретних прикладах продемонстрували порядок заповнення декларації та надали відповіді на питання, які надходили від учасників онлайн-зустрічі.

Нагадуємо, з інформацією щодо порядку декларування фізичними особами належним їм активів можна ознайомитись за посиланням: https://tax.gov.ua/baneryi/odnorazove-dobrovilne-deklaruvannya

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС:

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine