Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У ДПС відбулися урочистості з нагоди 15 річниці заснування ВГО «Асоціація ветеранів державної податкової служби України»

, опубліковано 17 листопада 2021 о 14:21

Сьогодні за участю в.о. Голови Державної податкової служби України Євгена Олейнікова відбувся урочистий відеоселектор з нагоди 15 річниці заснування Всеукраїнської громадської організації «Асоціація ветеранів державної податкової служби України».

Колективи місцевих осередків Громадської організації всієї країни долучилися до святкового заходу.

У Головному управлінні ДПС у м. Києві участь у відеоселекторі взяли начальник ГУ - Злата Лагутіна, колектив місцевого осередку Громадської організації «Всеукраїнська асоціація ветеранів державної податкової служби України» м. Києва та представники профспілкового комітету столичної податкової.

Начальник ДПС Києва Злата Лагутіна привітала колектив місцевого осередку ГО «Всеукраїнська асоціація ветеранів державної податкової служби України» м. Києва з 15 річницею створення ВГО та вручила подяку за значний внесок у розвиток ветеранського руху в органах податкової служби, багаторічний досвід і співпрацю, активну громадянську позицію.

«Ваша роль у становленні податкової служби надзвичайно велика. Ми цінуємо кожного з вас, пам’ятаємо ваші напрацювання, вітаємо ваші ідеї та дякуємо за те, що ви залишаєтеся з нами», - зазначила у своєму зверненні Злата Лагутіна.

В свою чергу Голова Ради місцевого осередку Марія Люта подякувала колективу столичної податкової та особисто Златі Лагутіній за підтримку та теплий прийом.