Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про переваги Електронного кабінету для платників під час онлайн зустрічі

, опубліковано 23 листопада 2021 о 16:42

Сьогодні у столичній податковій службі відбулася онлайн зустріч з платниками податків у ході якої обговорювались питання щодо переваг роботи сервісу ДПС України – Електронний кабінет.

«Користувачам сервісу Електронний кабінет відкривається безліч можливостей. Саме цей сервіс забезпечує пряму взаємодію платників податків з контролюючим органом у режимі онлайн» - зауважив Вадим Дідок, заступник начальника Головного управління ДПС у м. Києві.

Продовжуючи захід Вадим Станіславович наголосив, що електронний сервіс доступний, як для юридичних так і для фізичних осіб та є особливо актуальним у період карантинних обмежень. Крім цього нагадав, що Електронний кабінет працює 24/7 і складається з двох функціональних частин: відкритої та приватної. Користуватися відкритою частиною Електронного кабінету можуть фізичні та юридичні особи, які мають вільний доступ до мережі Інтернет, при цьому не вимагається ідентифікація особи.

У ході заходу фахівці столичної податкової поінформували платників про доступну інформацію, яка міститься у відкритій частині Електронного кабінету. Також детально розповіли про можливості приватної частини цього сервісу.

Нагадуємо, вхід до приватної частини Електронного кабінету здійснюється за наявності кваліфікованого електронного підпису.