Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Щодо переваг подання звітності до органів ДПС через Електронний кабінет під час онлайн семінару

, опубліковано 11 жовтня 2021 о 16:13

Сьогодні в Головному управлінні ДПС у м. Києві відбувся черговий онлайн семінар для платників податків Києва. Тема заходу: «Переваги подання звітності до органів ДПС через Електронний кабінет».

Відкриваючи захід, заступник начальника столичної податкової Вадим Дідок повідомив: «Безкоштовним сервісом ДПС «Електронний кабінет», який працює в режимі реального часу, можна скористатися цілодобово. Для входу до Електронного кабінету необхідно перейти за посиланням: http://cabinet.tax.gov.ua, або через субсайт Головного управління ДПС у м. Києві офіційного вебпорталу ДПС».

Крім того, податківці підкреслили, що використання даного сервісу дає можливість проведення звірки розрахунків з бюджетом, формування та надсилання електронних документів, у тому числі податкової звітності, запитів на отримання інформації, заяв тощо. Акцентували увагу на перевагах подання платниками податків звітності в електронному вигляді.

У разі виникнення питань з приводу користування Електронним кабінетом, платники податків мають можливість звернутися до служби підтримки за телефоном: 0 800 501 007 (напрямок 0) або за посиланням: http://cabinet.tax.gov.ua/help/.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС :

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine