Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Столичні податківці взяли участь у церемонії нагородження сумлінних платників

, опубліковано 03 грудня 2021 о 09:26

Вчора у приміщенні Міністерства фінансів України відбулася церемонія нагородження переможців Всеукраїнського рейтингу «Сумлінний платник податків – 2020», організованого Всеукраїнською громадською організацією «Асоціація платників податків України». Захід відбувся в режимі онлайн за допомогою платформи ZOOM.

До церемонії нагородження долучились представники Головного управління ДПС у м. Києві, Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України» та столичного бізнесу. У рамках рейтингу, серед переможців, було відзначено 7 кращих столичних підприємств, які здійснюють свою діяльність у різних сферах: ТОВ «Калина медична виробнича компанія», ТОВ «Юкрейніан Геарс», ПРАТ «ДБК-4», СП «Інфоком», ТОВ «Медичний центр «М.Т.К.», ТОВ «Центр слухової реабілітації «Аврора», ТОВ «Стар Медіа».

З вітальними промовами і словами вдячності до переможців звернулися заступник начальника Головного управління ДПС у м. Києві Інна Якушко та віце-президент Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України»  Йосип Бучинський.

«У сучасних реаліях, ми будуємо відносини, коли держава та бізнес працюють на засадах поваги, взаєморозуміння та партнерства.

Сплачувати податки чесно та вчасно – це достойна громадянська позиція, і звичайно ми вітаємо бізнес, який її підтримує», - зауважила Інна Валеріївна у своїй промові.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС:

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine