Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Столичні податківці розповіли про податкову знижку під час онлайн семінару

, опубліковано 19 листопада 2021 о 15:42

Днями в Головному управлінні ДПС у м. Києві відбувся черговий онлайн семінар для суб’єктів господарювання столиці. Тема заходу: «Податкова знижка для фізичних осіб».

Відкриваючи захід, заступник начальника столичної податкової Вадим Дідок повідомив: «Платники податків мають право подати декларацію про майновий стан і доходи з метою отримання податкової знижки, відповідно до статті 166 Податкового кодексу України».

Крім того, спікери податкової нагадали, що декларація про майновий стан і доходи (далі – Декларація) подається за формою, затвердженою наказом Міністерства фінансів України від 02 жовтня 2015 року №859 за місцем податкової адреси. Акцентували увагу, що за вибором платника податків Декларація подається особисто або уповноваженою на це особою, поштою або засобами електронного зв’язку.

Щоб подати Декларацію в електронному вигляді через Електронний кабінет, необхідно отримати кваліфікований електронний підпис у Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг Інформаційно-довідкового департаменту ДПС України або у іншого надавача електронних довірчих послуг.

Наприкінці заходу учасники мали можливість поставити запитання щодо заявленої теми та отримати на них кваліфіковані відповіді.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС:

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine