Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Столичні податківці продовжують роз`яснювальну роботу з питань застосування РРО/ПРРО

, опубліковано 18 січня 2022 о 16:17

У рамках проведення інформаційно - роз’яснювальної кампанії з питань застосування реєстраторів розрахункових операцій та/або програмних реєстраторів розрахункових операцій у центрі обслуговування платників ДПІ Подільського  району Головного управління ДПС у м. Києві проведено зустрічі з платниками податків столиці.

Під час заходів податківці детально розповідали про те, що з 01.01.2022 року застосування РРО та/або ПРРО є обов’язковим для фізичних осіб – підприємців – платників єдиного податку ІІ-ІV груп при продажу товарів, робіт, послуг, у разі здійснення ними розрахункових операцій у рамках Закону України від 06.07.1995 № 265/95-ВР «Про застосування РРО у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг».

Також фахівці столичної податкової проінформували присутніх, що на офіційному вебпорталі Державної податкової служби України функціонує банер «Програмні РРО», у якому можна ознайомитися із нормативно-правовими актами, повідомленнями, відеоуроками тощо.

Крім того зауважили, що у зазначеному банері міститься програмне забезпечення, яке суб`єкти господарювання можуть завантажити безкоштовно.

На завершення зустрічей фахівці надавали розгорнуті відповіді на запитання подільських платників податків щодо застосування РРО/ПРРО.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС:

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine