Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Столичні податківці розповіли про переваги застосування РРО/ПРРО під час онлайн зустрічі

, опубліковано 18 січня 2022 о 16:55

Сьогодні в Головному управлінні ДПС у м. Києві було проведено тематичний онлайн семінар зі столичними платниками податків за участі заступника начальника Головного управління ДПС у м. Києві Інни Якушко та фахівців столичної податкової. Темою заходу стали: «Переваги застосування РРО/ПРРО».

Відкриваючи захід, Інна Валеріївна зазначила: «Застосування суб’єктами господарювання реєстраторів розрахункових операцій та/або програмних реєстраторів розрахункових операцій містить ряд переваг, а саме надає можливість фіксування дати, часу та деталей розрахункової операції, підключення вагів, зменшення ціни для привілейованих клієнтів, ведення обліку товарів, формування звітності за будь-який період, сканування штрих-коду для отримання ціни товару з бази даних, фіксації форми оплати, підрахунку будь-яких податків та знижок тощо.»

Фахівці ДПС Києва ознайомили учасників з покроковою інструкцією щодо безкоштовного завантаження та використання програмного забезпечення на електронні пристрої суб`єктів господарювання.

Наприкінці заходу учасникам зустрічі надали вичерпні відповіді на всі запитання щодо заявленої теми, а також рекомендували долучатися до інформаційних ресурсів ДПС.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС:

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine