Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про новації у застосуванні РРО/ПРРО під час зустрічей у Печерському районі

, опубліковано 19 січня 2022 о 15:15

Сьогодні фахівцями ДПІ у Печерському районі Головного управління ДПС у м. Києві проведено дві зустрічі з платниками податків Києва. Під час заходів обговорювалися новації у застосуванні РРО/ПРРО, які почали діяти з 01 січня 2022 року.

Столичні податківці розповідали про те, що реєстрація РРО здійснюється в контролюючому органі за основним місцем обліку суб’єкта господарювання як платника податків. Для реєстрації РРО суб’єкт господарювання або представник суб’єкта господарювання подає до контролюючого органу заяву про реєстрацію реєстраторів розрахункових операцій за ф. № 1-РРО за ідентифікатором форми J/F1311405 в розділі «Введення звітності» приватної частини Електронного кабінету.

Водночас посадовцями акцентувалася увага на тому, що ПРРО значно спрощує ведення бізнесу, адже вся звітність відправляється до ДПС автоматично.

У ході зустрічей серед платників податків була розповсюджена друкована продукція з детальною інформацією щодо застосування РРО/ПРРО.

Наприкінці зустрічей учасники заходу отримували вичерпні відповіді на свої запитання щодо застосування реєстраторів розрахункових операцій та/або програмних реєстраторів розрахункових операцій.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС:

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine