Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про безкоштовне програмне забезпечення для ПРРО та як його завантажити столичні податківці розповідали під час зустрічей

, опубліковано 25 січня 2022 о 16:22

Фахівцями ДПІ у Дніпровському районі Головного управління ДПС у м. Києві в рамках проведення інформаційно-роз’яснювальної кампанії серед платників податків щодо застосування РРО та/або ПРРО проводяться інформаційні зустрічі. Так, 25 січня, у центрі обслуговування платників Дніпровського району проведено чергові дві зустрічі зі столичними підприємцями.

Під час заходів столичні податківці наголосили, що реєстрація ПРРО здійснюється на підставі Заяви про реєстрацію ПРРО за формою № 1-ПРРО, що подається у електронній формі через Електронний кабінет. Після включення ПРРО до реєстру, він може використовуватися підприємцем.

Крім того, податківці акцентували увагу учасників заходів, що інструкцію щодо заповнення та подання заяви про реєстрацію ПРРО можна переглянути у банері «Програмні РРО» на сайті ДПС.

Також фахівці податкової м. Києва підкреслили, що підприємці мають повідомляти контролюючий орган про сертифікати електронних підписів та/або печаток, що будуть використовуватися для ПРРО у порядку затвердженому Міністерством фінансів України.

Захід проходив у форматі Q&A.          

Довідково: Порядок обміну електронними документами з контролюючими органами, затверджено наказом МФУ від 06 червня 2017 року № 557 зі змінами та доповненнями.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС:

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine