Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Інна Якушко: платники податків можуть використовувати програмні реєстратори розрахункових операцій у будь-якій сфері крім діяльності, пов’язаної з реалізацією пального на АЗС

, опубліковано 25 січня 2022 о 16:27

Питання реєстрації та застосування програмного реєстратора розрахункових операцій обговорювались під час проведення чергового онлайн семінару для столичних платників податків.   

Розпочинаючи захід заступник начальника Головного управління ДПС у м. Києві Інна Якушко зазначила, що платники податків можуть використовувати програмні реєстратори розрахункових операцій у будь-якій сфері, крім діяльності, пов’язаної з реалізацією пального на АЗС.

Також Інна Валеріївна наголосила, що  Державна податкова служба надає своє програмне рішення платникам податків безкоштовно і користувачі ПРРО не несуть витрат на технічну підтримку, супроводження, оновлення версій тощо.

У ході заходу фахівці столичної податкової поінформували присутніх, що застосування ПРРО дозволяє працювати в режимі offline (до 36 годин поспіль та не більше 168 годин протягом календарного місяця) та надіслати до ДПС дані про здійснені розрахункові операції після завершення режиму offline. Крім цього, податківці зауважили, що передача даних до ДПС забезпечується без залучення інформаційних еквайєрів.

На численні питання, які надходили від учасників онлайн семінару, фахівці столичної податкової надали відповіді.

Інформаційно-роз’яснювальна каманія з питань застосування РРО/ПРРО продовжується.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС:

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine