Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про порядок застосування реєстраторів розрахункових операцій розповідали податківці під час зустрічей в Шевченківському районі

, опубліковано 27 січня 2022 о 16:31

Сьогодні податківці провели дві зустрічі з суб’єктами господарювання столиці у приміщенні Центру обслуговування платників ДПІ у Шевченківському районі Головного управління ДПС у м. Києві.

Під час зустрічей фахівці пояснювали суб’єктам господарювання, що з початку року ФОП – платники єдиного податку 2, 3 та 4 груп, незалежно від виду діяльності та обсягу доходу, зобов’язані застосовувати РРО/ПРРО при здійсненні розрахункових операцій.

Нововведення стосуються бізнесу, який отримує гроші від кінцевих покупців у формі готівки, жетонів, талонів або розрахунків з використанням банківських карток та інших платіжних систем. Проведення таких розрахунків можливе лише за наявності касового апарату.

 

Працівники ДПС Києва ознайомили учасників з покроковою інструкцією щодо безкоштовного завантаження та використання програмного забезпечення на електронні пристрої суб`єктів господарювання.

Наприкінці заходів учасникам надали вичерпні відповіді на всі запитання щодо заявленої теми, а також рекомендували долучатися до інформаційних ресурсів ДПС.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС:

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine