Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Олександр Туру: користувачі безкоштовного ПРРО не несуть витрати на технічну підтримку, супроводження, оновлення версій програмного забезпечення

, опубліковано 28 січня 2022 о 16:32

Фахівцями столичної податкової служби проведено черговий онлайн семінар під час якого обговорювались питання застосування РРО/ПРРО суб’єктами господарювання – платниками єдиного податку ІІ – ІV груп.

Розпочинаючи захід в.о. начальника Головного управління ДПС у м. Києві Олександр Туру зауважив, що програмний реєстратор розрахункових операцій можна встановити на будь-який гаджет, що підтримує операційну систему Windows чи Android і має підключення до мережі Internet. 

Водночас Олександр Олександрович наголосив, що суб’єкти господарювання, які при здійсненні розрахункових операцій використовують програмний РРО,  не несуть  витрати на технічну підтримку, супроводження, оновлення версій програмного забезпечення.

У ході онлайн спілкування фахівці столичної податкової розповіли учасникам заходу де можна ознайомитись з покроковою інструкцією роботи ПРРО та завантажити безкоштовне програмне забезпечення.

Також платників було поінформовано, що реєстрація ПРРО в контролюючому органі здійснюється виключно онлайн, а його застосування передбачає електронний документообіг.

Завершення онлайн спілкування відбулося у форматі питання-відповіді.

Практика проведення роз’яснювальних заходів для платників податків, у питання застосування РРО/ПРРО, продовжується.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС:

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine