Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про застосування РРО/ПРРО під час чергових зустрічей у ЦОП Солом'янського району

, опубліковано 04 лютого 2022 о 16:12

Сьогодні у Центрі обслуговування платників ДПІ у Солом'янському районі Головного управління ДПС у м. Києві відбулися дві зустрічі з платниками податків Києва щодо порядку застосування РРО та/або програмних РРО.

Під час заходів фахівці ДПІ інформували присутніх про застосування РРО та/або програмних РРО ФОП - платниками єдиного податку у 2022 році.

Податківці детально роз’яснили слухачам нововведення у застосовуванні РРО/ПРРО з 01 січня 2022 року різними групами ФОП та ознайомили з нюансами ведення обліку товарних запасів відповідно до вимог затвердженого Порядку ведення обліку товарних запасів для фізичних осіб – підприємців.

Фахівці податкової звернули увагу платників податків на те, що на офіційному порталі ДПС України створено банер «Програмні РРО», де розміщені презентаційні матеріали щодо впровадження ПРРО, відеоуроки, актуальні запитання - відповіді, пов’язані із запровадженням програмних РРО тощо.


На завершення заходів учасники отримали друковану продукцію щодо застосування РРО та/або програмних РРО, а також вичерпні відповіді на запитання щодо заявленої теми.

Подібні заходи будуть проводитись і надалі.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС:

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine