Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Столичні податківці розповіли про застосування РРО/ПРРО під час онлайн семінару

, опубліковано 04 лютого 2022 о 16:15

Сьогодні в Головному управлінні ДПС у м. Києві було проведено тематичний онлайн семінар зі столичними платниками податків. Захід організовано за допомогою платформи для онлайн-конференцій – ZOOM і темою для обговорення стало питання застосування РРО/ПРРО суб`єктами господарювання.

Столичні податківці нагадали, що з 01 січня 2022 року застосовувати РРО та/або програмні РРО при здійсненні розрахункових операцій (незалежно від виду діяльності та обсягу доходу) зобов’язані фізичні особи – підприємці – платники єдиного  податку другої,  третьої та четвертої груп. 

Фахівці податкової служби детально розглянули питання, які виникають під час реєстрації РРО/ПРРО та акцентували увагу на перевагах застосування програмних реєстраторів розрахункових операцій, як для продавців так і для покупців товарів.

Крім того, податківці нагадали, що відповідне програмне забезпечення надається, Державною податковою службою, суб’єктам господарювання –безкоштовно.

У допомогу платникам ДПС розробила спеціальний відеоурок, який допоможе швидко зареєструвати програмний РРО. Платники можуть ознайомитись, з відеоуроком на вебпорталі ДПС у банері «Програмні РРО» за посиланням (https://tax.gov.ua/baneryi/programni-rro/).

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС:

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine