Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У столичних ЦОП триває роз’яснювальна робота щодо використання РРО/ПРРО підприємцями ІІ – ІV груп

, опубліковано 07 лютого 2022 о 15:54

Фахівці ДПІ у Голосіївському районі Головного управління ДПС у м. Києві продовжують роз’яснювальну роботу серед фізичних осіб – підприємців – платників єдиного податку щодо переваг використання програмних РРО (далі – ПРРО). Зокрема, сьогодні у Центрі обслуговування платників ДПІ Голосіївського району відбулися чергові дві зустрічі зі столичними підприємцями.

У ході зустрічей столичні податківці розповіли про алгоритм встановлення та використання ПРРО. Зокрема, посадовці звернули увагу присутніх на те, що безкоштовне програмне забезпечення для ПРРО можна завантажити на сайті ДПС. Крім того, у банері «Програмні РРО» міститься вся корисна інформація щодо ПРРО. 

Також податківці детально зупинилися на основних правилах використання РРО фізичними особами – підприємцями – платниками єдиного податку ІІ – ІV груп та наголосили, що з 01 січня 2022 року застосування РРО/ПРРО для цих категорій підприємців є обов’язковим.

 

На завершення зустрічей серед платників була розповсюджена друкована продукція з детальною інформацією щодо застосування РРО/ПРРО та надано вичерпні відповіді на запитання учасників.

Практика проведення таких зустрічей буде продовжуватися і надалі.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС:

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine