Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про порядок застосування РРО/ПРРО у 2022 році розповідали столичні податківці під час зустрічей у ЦОП Дарницького району

, опубліковано 07 лютого 2022 о 15:27

Сьогодні у Центрі обслуговування платників ДПІ у Дарницькому районі Головного управління ДПС у м. Києві було проведено дві тематичні зустрічі із суб’єктами господарювання столиці. Тема заходів: «Порядок застосування РРО/ПРРО у 2022 році».

Під час зустрічей податківці надали роз’яснення щодо порядку застосування РРО/ПРРО та обліку товарних запасів фізичними особами – підприємцями у 2022 році.

Окремо зупинилися на перевагах застосування ПРРО та рекомендували присутнім для отримання необхідної інформації використовувати матеріали банеру «Програмні РРО», який розміщено на вебпорталі ДПС України.  

 

Крім того, податківці розповіли про терміни, протягом яких суб’єктам господарювання необхідно повідомити контролюючий орган про несправність РРО/ПРРО.

На завершення зустрічей присутні отримали друковану продукцію щодо РРО та програмних РРО, а також кваліфіковані відповіді на свої запитання щодо теми заходів.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС:

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine