Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У столичних ЦОП продовжується робота з інформування підприємців про новації застосування РРО/ПРРО

, опубліковано 09 лютого 2022 о 16:09

Сьогодні у Центрі обслуговування платників ДПІ у Солом’янському районі Головного управління ДПС у м. Києві проведено дві тематичні зустрічі із суб’єктами господарювання столиці. Тема заходів: «Порядок застосування касових апаратів та програмних реєстраторів розрахункових операцій (далі – ПРРО) у
2022 році».

Під час зустрічей фахівці ДПІ поінформували присутніх про те, що з початку 2022 року платники єдиного податку ІІ – ІV груп повинні застосовувати РРО та/або ПРРО незалежно від виду своєї діяльності та обсягу доходу.

Крім того, податківці роз’яснили вимоги Порядку ведення обліку товарних запасів для фізичних осіб – підприємців, у тому числі платників єдиного податку, який затверджений наказом Мінфіну від 03 вересня 2021 року № 496. 

 

Також посадовці підкреслили, що на інформаційних ресурсах ДПС Києва постійно розміщуються актуальні роз’яснювальні та презентаційні матеріали щодо РРО та ПРРО.

Заходи проходили у форматі діалогу, тож підприємці мали можливість поставити запитання та отримати кваліфіковані відповіді.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС:

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine