Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Під час зустрічей у ЦОП ДПІ Шевченківського району податківці консультують платників податків з актуальних питань застосування РРО/ПРРО

, опубліковано 14 лютого 2022 о 16:34

Сьогодні у ЦОП ДПІ Шевченківського району м. Києва було проведено чергові дві зустрічі із суб’єктами господарювання столиці. Під час заходів обговорювалися актуальні питання застосування РРО/ПРРО.

Фахівці столичної податкової акцентували увагу учасників на тому, що починаючи з 01 січня 2022 року ФОП – платники єдиного податку ІІ – ІV груп зобов’язані застосовувати РРО/ПРРО (незалежно від виду діяльності та обсягу доходу).

Також податківці розповіли про переваги використання ПРРО та ознайомили присутніх з механізмом реєстрації ПРРО через Електронний кабінет.

Крім того, посадовці наголосили на необхідності дотримання вимог нового порядку ведення обліку товарних запасів та детально зупинилися на тому, які категорії підприємців повинні його здійснювати.

 

На завершення заходів учасники отримали друковану продукцію щодо застосування РРО/ПРРО та вичерпні відповіді на запитання щодо заявленої теми.

Подібні заходи будуть проводитись і надалі.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС:

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine