Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Столичні податківці долучилися до відзначення Дня єднання

, опубліковано 16 лютого 2022 о 14:07

Сьогодні, 16 лютого, у Головному управлінні ДПС у м. Києві відбувся захід з відзначення Дня єднання.

Участь у заході взяли працівники столичної податкової на чолі з в.о. начальника Головного управління ДПС у м. Києві Оксаною Датій.

«Цьогоріч ми вперше відзначаємо День єднання. Сьогодні робота Державної податкової служби, а отже і Головного управління ДПС у м. Києві, набуває ще більшої важливості, ніж зазвичай. Саме кожен з нас, як працівник податкової, так і платник податків, своєю щоденною працею допомагає у своєчасному наповненні бюджету. А це означає забезпечення безперебійної роботи соціальних сфер, які зараз потребують особливої уваги. Всі ми розуміємо високу відповідальність за результати нашої роботи. Нам всім варто пам’ятати, що саме єдність – це наша потужна зброя! І наша любов до України – безмежна!», – з такими словами звернулася до всіх присутніх в.о. начальника ДПС Києва Оксана Датій.

Під час заходу було піднято Державний прапор України біля будівлі Головного управління ДПС у м. Києві та прозвучав Державний Гімн України.

Також з вікон адмінбудівлі майоріли синьо-жовті прапори, а ще кожен працівник прикрасив свій одяг синьо-жовтими стрічками, продемонструвавши таким чином повагу до державних символів України.

На заході панувала патріотична атмосфера, що підтримувала єдність та згуртованість колективу столичних податківців та додала сил і надихнула на нові звершення у роботі.

На завершення офіційної частини податківці зробили спільні фото.

Нагадуємо, що відзначення Дня єднання, запроваджено Указом Президента України від 14 лютого 2022 року №53/2022 «Про невідкладні заходи щодо консолідації українського суспільства».

Відеоматеріали по темі