Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про основні аспекти використання РРО/ПРРО суб`єктами господарювання під час зустрічей з платниками податків Голосіївського району

, опубліковано 14 лютого 2022 о 15:01

Фахівці столичного податкового управління продовжують інформувати суб’єктів господарської діяльності столиці стосовно нововведень у застосуванні реєстраторів розрахункових операцій та/або програмних реєстраторів розрахункових операцій з початку 2022 року. Так, сьогодні у ДПІ Голосіївського району Головного управління ДПС у м. Києві податківцями проведено 2 зустрічі з платниками податків.

Столичні податківці детально розповідали як завантажити програмне рішення «ПРРО Каса» та про всі тонкощі його використання. Також зауважили, що з покроковою відеоінструкцією «Як завантажити програмне забезпечення ПРРО Каса» можна ознайомитися на офіційному вебпорталі ДПС за адресою: Головна/БАНЕР/Програмні РРО/Відеоуроки/Як завантажити програмне рішення ПРРО Каса (https://tax.gov.ua/baneryi/programni-rro/video-lessons/).

Також працівники податкової повідомили, що програмування найменування товарів (послуг) через програмний реєстратор розрахункових операцій здійснюється оператором (касиром) самостійно шляхом додавання таких товарів за допомогою самого програмного забезпечення або за допомогою імпорту раніше підготованого переліку номенклатури, який формується для кожного програмного забезпечення у окремому форматі згідно з інструкцією, що додається до того ж архіву, що і програмне забезпечення.

Наприкінці зустрічей учасники заходу отримували вичерпні відповіді на свої запитання щодо застосування реєстраторів розрахункових операцій та/або програмних реєстраторів розрахункових операцій.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС:

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine