Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про кампанію декларування та застосування РРО/ПРРО платниками єдиного податку у 2022 році говорили на зустрічах з платниками податків

, опубліковано 16 лютого 2022 о 16:46

Сьогодні в ЦОП Подільського району проведено чергові дві зустрічі з платниками податків столиці. Під час заходів обговорювали кампанію декларування доходів громадян, порядок застосування РРО/ПРРО та інші законодавчі нововведення.

В ході спілкування з платниками податків, податківці нагадали, що з 01 січня 2022 року стартувала кампанія декларування громадянами доходів, отриманих у 2021 році та розповіли кому саме та до якого періоду необхідно подавати декларацію про майновий стан і доходи.  

Також фахівці столичної податкової детально зупинилися на порядку проведення розрахункових операцій через РРО/ПРРО та наголосили, що ФОП – платники єдиного податку ІІ – ІV груп зобов’язані з 01 січня 2022 року здійснювати свою діяльність з використанням касового апарату.

 

Окрему увагу податківці зосередили на Законі України від 30 листопада 2021 року № 1914-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо стимулювання розвитку цифрової економіки в Україні», який набрав чинності з 01 січня 2022 року.

На завершення заходів фахівці податкової м. Києва надали вичерпні відповіді на всі запитання щодо заявлених тем.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС:

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine