Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про сучасний програмний РРО говорили на зустрічах з платниками податків в Оболонському районі

, опубліковано 17 лютого 2022 о 15:29

Сьогодні у Центрі обслуговування платників ДПІ Оболонського  району м. Києва було проведено дві тематичні зустрічі зі столичними платниками податків.

Столичні податківці детально розповідали як завантажити програмне рішення «ПРРО Каса» та про всі тонкощі його використання. Також зауважили, що з покроковою відеоінструкцією «Як завантажити програмне забезпечення ПРРО Каса» можна ознайомитися на офіційному вебпорталі ДПС за посиланням: (https://tax.gov.ua/baneryi/programni-rro/video-lessons/).

Фахівці звернули увагу на позитивні аспекти використання реєстраторів розрахункових операцій та/або програмних реєстраторів розрахункових операцій для суб`єктів господарювання.

Крім того, працівники податкової окремо зупинилися на видах касових апаратів, детально ознайомили відвідувачів з перевагами застосування ПРРО та безкоштовним програмним рішенням від ДПС.

Податківці підкреслили, що на інформаційних ресурсах ДПС Києва постійно розміщуються актуальні роз’яснювальні та презентаційні матеріали щодо РРО та ПРРО.

 

Також платників податків було детально ознайомлено із покроковою інструкцією реєстрації ПРРО через Електронний кабінет, яка розміщена на сайті Державної податкової служби.

У ході зустрічей серед присутніх була розповсюджена друкована продукція з детальною інформацією щодо застосування РРО/ПРРО. Практика проведення інформаційно-роз’яснювальних заходів для платників продовжується.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС:

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine