Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Столичною податковою на постійній основі проводиться робота щодо інформування громадян з питань реєстрації та застосування РРО/ПРРО

, опубліковано 17 лютого 2022 о 15:40

З метою інформування платників податків столиці щодо новацій застосування класичного РРО або ПРРО у Центрі обслуговування платників ДПІ Шевченківського району відбулося дві зустрічі.

Так, під час заходів фахівці розповіли, що з 01 січня 2022 року всім підприємцям другої – четвертої груп спрощеної системи оподаткування для проведення будь-яких розрахункових операцій необхідно використовувати касові апарати.

Працівники податкової підкреслили, що суб`єктам господарювання, які застосовують ПРРО, ДПС надає своє програмне рішення безкоштовно. Технічна підтримка програмного рішення ДПС здійснюється в межах встановленого фінансування. Витрати користувачів безкоштовного ПРРО на технічну підтримку, супроводження, оновлення версій програмного забезпечення ПРРО від ДПС не передбачаються.

 

Водночас столичні податківці наголосили на важливості та необхідності застосування РРО/ПРРО, розповідали про інформаційні джерела на яких розміщуються роз`яснювальні матеріали щодо даної тематики.

Серед учасників заходів була розповсюджена друкована продукція з детальною інформацією щодо застосування РРО/ПРРО.

Також фахівці надали розгорнуті відповіді на запитання платників податків щодо даної теми.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС:

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine