Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У ЦОП Солом’янського району податківці обговорюють з підприємцями питання запровадження та застосування платниками РРО/ПРРО

, опубліковано 18 лютого 2022 о 16:31

Фахівці ДПІ Солом’янського району Головного управління ДПС у м. Києві постійно проводять роз’яснювальну роботу щодо застосування РРО/ПРРО та інших новацій у податковому законодавстві. Зокрема, сьогодні у Центрі обслуговування платників Солом’янського району було проведено дві зустрічі із платниками податків столиці.

Під час зустрічей фахівці столичної податкової поінформували присутніх про те, що з 01 січня 2022 року ФОП – платники єдиного податку ІІ – ІV  груп зобов’язані використовувати РРО та/або ПРРО.

Податківці наголосили, що не зобов’язані застосовувати РРО та/або ПРРО та вести облік товарних запасів ФОП – платники єдиного податку І групи.

Крім того, посадовці розповіли, які громадяни зобов’язані подавати декларацію про майновий стан і доходи та які доходи підлягають декларуванню.

 

Також фахівці столичної податкової розглянули Закон України від 03 червня 2021 року № 1525-ІХ, зокрема, поінформували яким чином підтверджується факт надання електронних послуг нерезидентом.

Завершальні етапи заходів відбулися у форматі Q&A.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС:

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine