Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Столичні податківці провели онлайн семінар на тему: "Основні аспекти застосування РРО/ПРРО»

, опубліковано 18 лютого 2022 о 16:47

Сьогодні в Головному управлінні ДПС у м. Києві відбувся тематичний онлайн семінар для платників податків Києва. Темою заходу стали: «Основні аспекти реєстрації та застосування РРО/ПРРО».  

Участь у заході взяли заступник начальника Головного управління Державної податкової служби у місті Києві Інна Якушко та фахівці столичної податкової.

Відкриваючи захід, Інна Валеріївна зазначила: «Столичною податковою проводиться активна робота щодо інформування громадян з питань реєстрації та застосування РРО/ПРРО»

Заступник начальника Інна Якушко, а також фахівці Головного управління ДПС у м. Києві детально розповіли слухачам про  необхідність застосування РРО/ПРРО, коло суб`єктів господарювання які повинні застосовувати РРО/ПРРО та тих до кого реєстратори розрахункових операцій та/або програмні реєстратори розрахункових операцій не застосовуються.

Фахівці ДПС Києва детально розповіли про інформаційні джерела на яких розміщуються інформаційно-роз’яснювальні матеріали щодо РРО/ПРРО.

Наприкінці зустрічей учасники заходу отримували вичерпні відповіді на свої запитання щодо нововведень у застосуванні реєстраторів розрахункових операцій та/або програмних реєстраторів розрахункових операцій.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС:

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine