Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У ДПС Києва відбулася робоча зустріч податківців із представником Ради бізнес-омбудсмена

, опубліковано 21 лютого 2023 о 17:00

Сьогодні, 21 лютого, в межах роботи комунікаційної податкової платформи відбулася робоча зустріч в.о. начальника Головного управління ДПС у м. Києві Микити Ніконова, фахівців управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків із представником Ради бізнес-омбудсмена.

«Для столичної податкової співпраця з організаціями, які захищають інтереси бізнесу є надзвичайно важливою. Ми завжди готові до відкритого діалогу та надання консультативної допомоги платникам податків», – прокоментував захід Микита Ніконов.

Під час заходу присутні обговорили ряд питань з якими суб’єкти господарювання зверталися на адресу Ради.

Окрему увагу податківці приділили питанням, що стосуються змін, які внесені до Порядку зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних, відповідно до вимог постанови № 1165. Також було обговорено нюанси подання пояснень та відповідних документів для розблокування ПН/РК, реєстрацію яких зупинено.

Фахівці податкової м. Києва розглянули всі питання представника Ради бізнес-омбудсмена та надали детальні роз’яснення та консультації по кожному з них.