Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Підписано Меморандум про співпрацю між ДПС та Державним податковим університетом

опубліковано 28 лютого 2023 о 19:21

Меморандум про співпрацю між Державною податковою службою України та Державним податковим університетом підписали сьогодні в. о. Голови ДПС Тетяна Кірієнко та в. о. ректора Державного податкового університету Дмитро Серебрянський. Відповідно до підписаного документу сторони спільно працюватимуть над підготовкою висококваліфікованих фахівців для роботи у сфері фінансів та податкового адміністрування.

«Податкова служба України потребує молодих, енергійних, високопрофесійних спеціалістів, які здатні продукувати з накопичених знань нові ідеї та втілювати їх в життя. Тому ДПС завжди готова підтримати та долучитися до підготовки таких фахівців. Водночас ефект від цієї співпраці є багатогранним, адже завдяки низці освітніх програм для підвищення кваліфікації працівники податкової служби мають можливість підвищити свій фаховий рівень», – наголосила Тетяна Кірієнко. 

За її словами, така співпраця дозволить не лише поповнити кадровий потенціал податкової служби молодими перспективними фахівцями, але й залучити у роботу ДПС сучасні досягнення науки та практики. 

У рамках меморандуму ДПС та Державний податковий університет здійснюватимуть розробку та реалізацію освітніх програм, навчальних курсів, освітніх проєктів, спрямованих на підвищення професійних компетентностей працівників органів ДПС. Також будуть проводитися спільні заходи, зокрема, семінари, тренінги, лекції, воркшопи, конференції тощо, та інформаційно-розʼяснювальна робота щодо підвищення обізнаності науковців, практиків та громадян щодо сфери податкового адміністрування.