Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Дуальна освіта: у столичній ДПС провели зустріч зі студентами – учасниками проекту

, опубліковано 28 лютого 2023 о 17:00

Сьогодні, 28 лютого, у стінах Головного управління ДПС у  м. Києві відбулася зустріч податківців зі студентами Державного податкового університету, які навчаються за дуальною формою. 

Участь у заході взяли в.о. начальника Головного управління ДПС у м. Києві Микита Ніконов, в.о. завідувача кафедри  фіскального адміністрування Державного податкового університету Ольга Іванишина,  професор кафедри фіскального адміністрування Державного податкового університету Костянтин Швабій та фахівці столичної податкової, які стануть менторами для майбутніх спеціалістів.

«Вже вчетверте на базі столичної податкової реалізується проект «Дуальна освіта: нова форма підготовки кадрів для органів ДПС». Дуальна форма навчання відповідає інтересам усіх учасників цього процесу та має низку переваг як для столичної податкової, так і для студентів (майбутніх працівників), адже вона допомагає подолати розрив між теорією і практикою та підвищує якість підготовки висококваліфікованих кадрів», – зазначив Микита Ніконов.

Учасники зустрічі окреслили подальші перспективи набуття практичного досвіду і навичок студентами. 

Ментори поділилися своїм практичним досвідом наставництва та розповіли про головні аспекти роботи підрозділів, які вони представляють. 

Також виступаючі відмітили, що студенти, які вже брали участь у програмі дуальної освіти, наразі успішно працюють в податковій міста Києва.