Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

«Спільне відпрацювання кейсів та консультаційна підтримка від податкової надають змогу бізнесу уникати помилок при веденні діяльності та працювати не порушуючи законодавство» - Марина Твердохлєб під час зустрічі з Американською торговельною палатою

, опубліковано 11 травня 2023 о 13:02

Налагодження конструктивного діалогу з платниками податків з метою оперативного вирішення актуальних питань бізнес-спільноти та громадськості – один з важливих пріоритетів столичної податкової та робота в цьому напрямі продовжується.

Так, сьогодні, у межах роботи комунікаційної податкової платформи, відбулася спільна робоча зустріч керівника столичної податкової, фахівців структурних підрозділів ДПС Києва та Американської торговельної палати в Україні з ТОВ «ВАТЦЕНРОДЕ». 

Метою заходу стало обговорення проблемних питань, які виникли в процесі ведення господарської діяльності компанії-члена Палати.

Оксана Швець – керівник напрямів «Оподаткування», «Митна політика» Американської торговельної палати в Україні коротко розповіла про основні завдання та пріоритети діяльності Палати. 

Фахівець столичної ДПС прокоментував питання зупинення реєстрації податкових накладних/розрахунків коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних та надав рекомендації щодо оформлення пояснень до таблиць даних платника ПДВ для їх подальшого врахування податковою службою. 

Керівник ДПС Києва Марина Твердохлєб висловила сподівання, що подальша співпраця з Американською торговельною палатою в Україні і надалі буде якісною та окреслила пріоритети на найближчу перспективу.

«Спільне відпрацювання кейсів та консультаційна підтримка від податкової надають змогу бізнесу уникати помилок при веденні діяльності та працювати не порушуючи законодавство», – резюмувала Марина Твердохлєб.

Зі свого боку Оксана Швець подякувала ДПС Києва за відкритість і готовність спільно вирішувати проблемні питання представників бізнесу. 

Працюємо разом із бізнесом на Перемогу!