Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#ефективна_співпраця

, опубліковано 19 вересня 2024 о 15:41

Днями, на запрошення Європейської бізнес асоціації заступник начальника Головного управління ДПС у м. Києві Сергій Кондратюк відвідав захід «Global Outlook: Fostering Unity».

Презентація результатів опитування Асоціації «Прогнози бізнесу на 2025 рік». Потужні спікери. Нагальні теми. Конструктивний обмін думками.

Захід став майданчиком для обговорення шляхів зміцнення зв’язків між бізнесом, державними органами та міжнародними партнерами, щоб подолати виклики сьогодення та закласти підґрунтя для сталого майбутнього.

«Такі заходи дуже важливі для налагодження діалогу між бізнесом та державним сектором. Ефективна взаємодія є основою для побудови продуктивної роботи», – прокоментував захід Сергій Кондратюк.

Нагадуємо, з метою підтримки співпраці з бізнес-спільнотою та громадськістю у ДПС Києва функціонує комунікаційна податкова платформа, яка дає можливість швидко отримати кваліфіковані відповіді на нагальні питання, які виникають у суб’єктів господарювання столиці в процесі ведення їх діяльності. Електронна скринька платформи – kyiv.ikc@tax.gov.ua