Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Більшість адміністративних послуг, які надаються столичними ЦОП можна отримати онлайн

, опубліковано 23 червня 2021 о 09:47

Днями у Головному управлінні ДПС у м. Києві відбулася тематична онлайн зустріч податківців з представниками бізнес-спільноти. Основна тема заходу: «Адміністративні послуги, які надаються столичними ЦОП».

Відкриваючи захід, заступник начальника Головного управління ДПС у м. Києві  Вадим Дідок наголосив: «ДПС продовжує трансформацію адміністративних послуг, задля того аби бізнесу та громадянам полегшити доступ до їх отримання. На даний час реалізовано можливість отримання через Електронний кабінет 126 адміністративних послуг, і цей перелік з кожним оновленням розширюється».

Податківці, детально розповіли учасникам заходу про адміністративні послуги, які можна отримати в електронному вигляді, а також про ті послуги, які надаються безпосередньо у столичних ЦОП.

Крім того, фахівці Головного управління ДПС у м. Києві, звернули особливу увагу слухачів на роботу сервісу «Електронний кабінет», який доступний 24/7, що в свою чергу дає платникам можливість цілодобового доступу до послуг від податкової.

Практика проведення таких зустрічей буде продовжуватися і надалі.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС :

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine