Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про особливості застосування РРО та програмних РРО у 2021 році під час семінару

, опубліковано 20 вересня 2021 о 11:13

Головне управління ДПС у м. Києві продовжує практику проведення онлайн семінарів для платників податків. Темою заходу стало обговорення  особливостей застосування реєстраторів розрахункових операцій (далі – РРО) та програмних РРО.

Фахівці податкової м. Києва розповіли учасникам онлайн заходу про порядок реєстрації РРО та програмних РРО, а також детально зупинилися на перевагах застосування програмних РРО.

«Функціонал безкоштовного програмного рішення «Програмний реєстратор розрахункових операцій» постійно вдосконалюється, зокрема, здійснено його інтеграцію з банківськими сервісами. Мобільний додаток «ощадPAY», встановлений на програмний РРО, дає можливість здійснювати розрахунок за отримані товари (послуги) за допомогою безконтактних платежів», – під час заходу розповіла в.о. начальника Головного управління ДПС у м. Києві Інна Якушко.

Також податківці нагадали, що на субсайті Головного управління ДПС у м. Києві вебпорталу ДПС функціонує банер «Програмні РРО», в якому розміщена актуальна інформація щодо запровадження, реєстрації та застосування програмних РРО, що дозволить користувачам уникнути помилок при застосуванні РРО або програмних РРО та невірного тлумачення законодавчих норм.

На завершення заходу фахівці столичної податкової служби надали вичерпні відповіді на питання щодо заявленої теми.

Подібні заходи будуть проводитись і надалі.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС :

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine