Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У ЦОП ДПІ Подільського району продовжується інформаційно-роз’яснювальна робота щодо застосування РРО/ПРРО у 2022 році

, опубліковано 26 січня 2022 о 15:31

Сьогодні фахівці ЦОП ДПІ у Подільському районі Головного управління ДПС у м. Києві в рамках проведення інформаційно-роз’яснювальної кампанії щодо новацій у застосуванні РРО/ПРРО, провели дві зустрічі зі столичними суб’єктами господарської діяльності.

У ході заходів податківці інформували учасників заходу, що суб’єкти господарювання, які здійснюють розрахункові операції в готівковій та/або в безготівковій формі (із застосуванням електронних платіжних засобів, платіжних чеків, жетонів тощо) у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг, а також операції з приймання готівки для подальшого її переказу зобов’язані щоденно створювати у паперовій та/або електронній формі РРО (за виключенням автоматів з продажу товарів (послуг)) або ПРРО фіскальні звітні чеки у разі здійснення розрахункових операцій.

 

Окрім того, податківці акцентували увагу на те, що поряд з традиційним касовим апаратом, як альтернативу, суб’єкти господарювання можуть використовувати ПРРО та детально розповіли про переваги над класичним.  

На завершення заходів представники бізнесу скористалися можливістю поставити запитання за заявленою темою та отримати фахові відповіді.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС:

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine