Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Актуальні питання щодо використання РРО/ПРРО – головна тема зустрічей у столичних центрах обслуговування платників

, опубліковано 28 січня 2022 о 15:50

Сьогодні у Центрі обслуговування платників ДПІ Печерського району відбулося дві зустрічі з підприємцями м. Києва. Під час заходів обговорювалися актуальні питання щодо використання РРО/ПРРО.

Під час заходів податківці зазначили, що з початку 2022 року передбачено обов’язкове використання РРО та/або ПРРО платниками єдиного податку другої-четвертої груп.

Крім того, фахівці столичної податкової ознайомили присутніх із змінами внесеними до нормативно-правових актів, що регламентують процедури реєстрації, опломбування, застосування, обліку РРО та центрів сервісного обслуговування ДПС.

Окремо зупинилися на перевагах та особливостях застосування ПРРО. Податківці наголосили, що безкоштовне програмне рішення ПРРО просте та швидке у використанні. Для завантаження програмного забезпечення для ПРРО необхідно лише перейти на сайт ДПС у банер «Програмні РРО».

У ході заходів учасники мали можливість обговорити проблемні питання, які виникають у них під час застосування РРО/ПРРО та можливі шляхи їх вирішення.

Подібні заходи будуть проводитись і надалі.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС:

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine